Silikoninen tiskirätti taskulla

Astianpesu

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • 5,90 

  On aika vaihtaa vanhat sienet ja kangaspyyhkeet silikonisiin tiskipyyhkeisiin. Silikoniset tiskiliinat eivät ime itseensä ruokajäämiä ja nesteitä, ja erilaisten bakteerien muodostuminen ja kerääntyminen on lähes mahdotonta, joten sinun ei tarvitse pelätä niiden hajua. Näiden liinojen käyttöikä on erittäin pitkä, koska ne eivät kulu tai väänny, ne voidaan pestä kiehuvassa vedessä tai pestä astianpesukoneessa.

  Koska silikoni on lämmönkestävää, tiskiliinaa voidaan käyttää uunikintana tai lämmitystyynynä astioiden tai vihannesten ja hedelmien pesun lisäksi.

  Quick View
 • 9,90 

  Astianpesukäsineillä voi pestä astioita, kattiloita, pannuja, vihanneksia ja hedelmiä, pintoja, ja ne soveltuvat myös lemmikkien, kuten koirien, pesuun. Mukana kaksi käsinettä.

  On aika vaihtaa vanhat sienet ja kankaiset tiskiliinat silikonisiin tiskipyyhkeisiin ja käsineisiin. Silikoniset astianpesukäsineet eivät ime itseensä ruokajäämiä ja nesteitä, ja erilaisten bakteerien muodostuminen ja kerääntyminen on lähes mahdotonta, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden haisemisesta. Nämä käsineet ovat erittäin pitkäikäisiä, ne eivät muotoile, ne voidaan pestä kiehuvassa vedessä tai pestä astianpesukoneessa.

   

  Quick View
X