Kahvli ja lusika komplekt Karu

LAPSET

Näytetään tulokset 1–12 / 33

 • 4,90 

  Komplekti kuulub üks silikoonist ning roostevabast terasest kahvel ja üks lusikas. Ümmargune disain võimaldab lapsel neid hästi haarata ja käes hoida.  Sobivad väga hästi väikelapsele esimesteks söögiriistadeks.

  Quick View
 • 5,90 

  Korkealaatuisesta silikonista valmistettu Koaala-purulelu on suunniteltu lievittämään lasten hampaiden syntymiseen liittyvää kipua ja painetta.

  Quick View
 • 8,90 

  Välipalakuppi ja kansi on valmistettu korkealaatuisesta 100 % elintarvikelaatuisesta silikonista. Välipalakuppi on kokoontaitettava ja kätevä kuljettaa mukana. Jos lapsi syö kupista, välipalat eivät putoa ravistettaessa. Silikonimateriaalin ja uritetun kahvan ansiosta lapsen on helppo tarttua kuppiin, eikä kuppi putoa helposti lapsen käsistä.

  Kupin koko avattuna: 12 x 8 cm

   

  Quick View
 • 1,40 

  Mukana 2 kulmasuojaa.

  Nämä eläimen muotoiset kulmasuojat sopivat täydellisesti lastenhuoneen huonekalujen kulmiin.

  Kulmasuojat on tarkoitettu ensisijaisesti ihmisille, joiden perheessä on pieniä lapsia. Lapset kompastuvat ja putoavat usein huonekaluihin, ja kulmasuoja suojaa tehokkaasti onnettomuuksilta, joita voi sattua terävistä kulmista.

  Quick View
 • 0,40 

  Materiaali: PVC

  Kulmasuojat on tarkoitettu ensisijaisesti ihmisille, joiden perheessä on pieniä lapsia. Lapset kompastuvat ja putoavat usein huonekaluihin, ja kulmasuoja suojaa tehokkaasti onnettomuuksilta, joita voi sattua terävistä kulmista.

  Quick View
 • 9,90 

  360° joogitops sobib väikelastele topsist või kruusist joomise õpetamiseks. Sellest topsist on võimalik juua igast küljest just nii nagu tavalisest kruusist, kuid erinevus on selles, et see tops on lekkevaba – kui laps selle tagurpidi keerab, siis ei voola sisu välja. Sobib lastele alates 6 kuud. Käepärane tänu sangadele. Mahutavus 200 ml.

  Quick View
 • 7,90 

  Tällä muotilla voit valmistaa jäätelöitä, tikkareita, suuria suklaakarkkeja, leivonnaisia, saippuoita jne. Silikonimuotti on tarttumaton ja joustava, joten sen sisältö on erittäin helppo poistaa. Kokonsa ansiosta se sopii ihanteellisesti pienten lasten kotitekoisen jäätelön valmistukseen.

  Quick View
 • 9,90 

  Kvaliteetsest silikoonist valmistatud närimismänguasi on mõeldud lastele hammaste kasvuga kaasneva valu ja surve leevendamiseks. Lapsel on hea seda käes hoida ja tunda huulte ja igemete vahel erinevaid struktuure. Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest 100% toiduklassi silikoonist.

  Quick View
 • 8,90 

  Taldriku mõõdud: 15,7 x 26,5 x 3 cm. Põhja all iminapp.

  Väga tähtis on lapsele toitu hästi presenteerida, sest mida ilusamini toit on taldrikul, seda paremini laps ka seda sööb. Lastele meeldib väga, kui erinevad toiduained on erinevates sektorites – toidud ei segune nii kokku ning parem on kätte saada just seda, mis neile kõige enim maitseb.

  Quick View
 • 4,50 

  Lusikka soveltuu vauvojen ruoan tarjoamiseen ensimmäisellä aterialla. Lusikka on valmistettu turvallisesta silikonista, joka ei sisällä BPA:ta ja myrkyllisiä aineita, ja pehmeytensä ansiosta se ei vahingoita lasta millään tavalla. Sopii 0-3 kuukauden ikäisille lapsille.

  Quick View
 • 11,90 

  Silikonifiguurien sijoittaminen oikeisiin reikiin kehittää taaperon hienomotoriikkaa ja käsien ja silmän koordinaatiota. Materiaali on elintarvikelaatuista silikonia, joka on täysin turvallista, BPA:ta ja myrkyllisiä aineita sisältämätön ja ympäristöystävällinen, joten taapero voi purra ja pureskella silikoniosia, mikä lievittää kasvavien hampaiden aiheuttamaa painetta.

  Quick View
 • 11,90 

  The 100% silicone smoothie tube is well suited for storing various foods such as fruit and vegetable purees or for example porridges or for offering them to a child. Sopii lapsille 0 kuukaudesta 2 vuoteen. Tilavuus 120 ml.

  Quick View
X