Kahvli ja lusika komplekt Karu

Ruoka-aika

Näytetään tulokset 1–12 / 24

 • 4,90 

  Komplekti kuulub üks silikoonist ning roostevabast terasest kahvel ja üks lusikas. Ümmargune disain võimaldab lapsel neid hästi haarata ja käes hoida.  Sobivad väga hästi väikelapsele esimesteks söögiriistadeks.

  Quick View
 • 12,90 

  Välipalakuppi ja kansi on valmistettu korkealaatuisesta 100 % elintarvikelaatuisesta silikonista. Välipalakuppi on kokoontaitettava ja kätevä kuljettaa mukana. Jos lapsi syö kupista, välipalat eivät putoa ravistettaessa. Silikonimateriaalin ja uritetun kahvan ansiosta lapsen on helppo tarttua kuppiin, eikä kuppi putoa helposti lapsen käsistä.

  Kupin koko avattuna: 12 x 8 cm

   

  Quick View
 • 8,90 

  360° joogitops sobib väikelastele topsist või kruusist joomise õpetamiseks. Sellest topsist on võimalik juua igast küljest just nii nagu tavalisest kruusist, kuid erinevus on selles, et see tops on lekkevaba – kui laps selle tagurpidi keerab, siis ei voola sisu välja. Sobib lastele alates 6 kuud. Käepärane tänu sangadele. Mahutavus 200 ml.

  Quick View
 • 6,90 

  Tällä muotilla voit valmistaa jäätelöitä, tikkareita, suuria suklaakarkkeja, leivonnaisia, saippuoita jne. Silikonimuotti on tarttumaton ja joustava, joten sen sisältö on erittäin helppo poistaa. Kokonsa ansiosta se sopii ihanteellisesti pienten lasten kotitekoisen jäätelön valmistukseen.

  Quick View
 • 8,90 

  Taldriku mõõdud: 15,7 x 26,5 x 3 cm. Põhja all iminapp.

  Väga tähtis on lapsele toitu hästi presenteerida, sest mida ilusamini toit on taldrikul, seda paremini laps ka seda sööb. Lastele meeldib väga, kui erinevad toiduained on erinevates sektorites – toidud ei segune nii kokku ning parem on kätte saada just seda, mis neile kõige enim maitseb.

  Quick View
 • 4,50 

  Lusikka soveltuu vauvojen ruoan tarjoamiseen ensimmäisellä aterialla. Lusikka on valmistettu turvallisesta silikonista, joka ei sisällä BPA:ta ja myrkyllisiä aineita, ja pehmeytensä ansiosta se ei vahingoita lasta millään tavalla. Sopii 0-3 kuukauden ikäisille lapsille.

  Quick View
 • 11,90 19,90 

  The 100% silicone smoothie tube is well suited for storing various foods such as fruit and vegetable purees or for example porridges or for offering them to a child. Sopii lapsille 0 kuukaudesta 2 vuoteen. Tilavuus 120 ml.

  Quick View
 • 18,90 

  Sopii IKEA ANTILOP lasten syöttötuoliin. Silikonimatto helpottaa vanhempien arkea, sillä nyt on helpompi siivota pöytä/vauvantuoli. Kun lapsi on syönyt, häntä ei tarvitse heti nostaa tuolilta, koska pöytä on likainen, vaan nyt voit ottaa maton pois ja jättää lapsen vielä tuolille. Pöytämatto voidaan pestä juoksevan veden alla tai sen sijaan astianpesukoneessa.

  Quick View
 • 9,90 

  Silikonimuki on pehmeä ja lapsen helppo poimia, sopii pienille käsille. Lisäksi sora on särkymätöntä. Tilavuus 180 ml.

  Quick View
 • 1,00  Quick View
 • 9,90 

  SETTI: 2in1 purulelu-hedelmätutti + tutti kolmessa eri koossa (S, M ja L) + muovilaatikko säilytykseen

  Silikonikärjellä varustettu hedelmätutti on ihanteellinen apuväline hampaiden puhkeamisen aiheuttaman kivun ja paineen lievittämiseen vauvan suussa. Se on myös hyvä tilaisuus tarjota lapselle kasvun kannalta välttämättömiä vitamiineja. Tuttiin voi laittaa sekä pakaste- että tavallisia marjoja ja hedelmiä tai keitettyjä vihanneksia tai lihaa pelkäämättä suurempien hiukkasten päätyvän kurkkuun. Hedelmätutin lisäksi tuotetta voidaan käyttää myös puruleluna, joka myös lievittää kipua ja painetta vauvan suussa hampaiden puhkeamisen yhteydessä.

  Quick View
 • 7,90 

  Silikoniset pöytämatot sopivat jokaiseen keittiöön – ne tuovat väriä ja viihtyisyyttä huoneeseen. Lisäksi pöytämatot ovat erittäin käytännöllisiä – ne ovat vedenpitäviä, liukumattomia ja kylmän- ja lämmönkestäviä, ja pöytäpinnat on myös erittäin helppo puhdistaa jokaisen aterian jälkeen.

  Mitat: 43,5 x 25,5 cm

  Quick View
X