Silikoninen hammasharja sormille

Hygienia

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • 1,90  Quick View
 • 7,90 

  Kasvojenpesuharjan harjakset on valmistettu erittäin pehmeästä silikonista, mikä tekee kasvojen pesusta nautinnollisen. Voit jopa pestä vauvan hiukset harjalla. Kahva on luistamaton ja harja voidaan ripustaa lenkin ansiosta.

  Quick View
 • 2,90 

  Silikonipussi on ensisijaisesti tarkoitettu maskien säilytykseen, jotta ne säilytetään erikseen puhtaassa paikassa. Pussiin sopii myös jo käytettyjä naamioita. Silikonipussia tulee pitää kiehuvassa vedessä ajoittain enintään 5 minuuttia.

  Laukun mitat: 14,8 x 11 x 2 cm

  Quick View
 • 9,90 

  Setti sisältää 3 erikoismuotoiltua silikoniputkea muovikorkilla. Suurin pullo on peitetty silikoniharjaksilla ja sopii siksi hyvin kasvojen tai vartalon pesuun. Erittäin kätevä kuljettaa ja ottaa mukaan matkalle. Pullon tilavuus: 40 ml, 60 ml, 90 ml.

  Quick View
 • 8,90 

  Pika varrega silikoonist seljapesuhari võimaldab väga efektiivselt ise oma selga pesta. Lisaks pesemise funktsioonile võib seda harja kasutada ka masaažiharjana. Silikoonist harjased on väga pehmed ning paitavad sinu nahka! Harja pea on kahepoolne- üks pesemishari, millel on 180 silikoonist harjast; teine masaažihari, millel on 93 massaažipead.

  Quick View
 • 3,90 

  Kierrätettävä ympäristöystävällinen kosmetiikka on suunniteltu säästämään luontoa ja ympäristöä. Silikonitulitikut korvaavat tuhansia vanupuikkoja. Silikonitikulla voidaan korvien puhdistamisen lisäksi säätää silmämeikin ja huulipunan muotoja tai puhdistaa esimerkiksi koruja tai muita vaikeapääsyisiä paikkoja.

  Quick View
 • 9,90 

  Vartalonpesuharja on valmistettu silikonista ja bambusta. Runsaan harjasten ansiosta vartalovesi alkaa vaahtoa hyvin vartalollasi. Silikoniharjakset luovat hierovan vaikutuksen.

  Mitat: 83 x 84 x 78 mm

  Quick View
X